ECHIPA

Echipa

Partener

Victor Buju

Victor are o practică amplă în start-up-uri, management corporativ și experiența sa acoperă o gamă largă de chestiuni comerciale, fiind versat în domeniul imobiliar și agricol.

Ca marcă a fluenței sale profesionale, el este specializat în intermedierea de acorduri comerciale și acționează în numele clienților în negocieri cu terți, concentrându-se, de asemenea, pe litigii comerciale complexe și pe contencios administrativ.

Înainte de a-și începe propria practică, Victor a fost asociat într-o firmă de avocatură de top în România, fiind implicat în litigii interne / internaționale de profil și arbitraje investiționale de mare anvergură.

Este absolvent al Facultății de Drept la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și a obținut o diplomă de master în arbitraj internațional la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. În același timp, el a devenit competent în dreptul comparat, beneficiind de burse în Germania și Olanda.

Pasiunea sa pentru cunoaștere și înțelegere l-a determinat să studieze la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității din București, urmând cursurile unui Master în Științe Cognitive.

Partener

Marius Stanciu

Marius reprezintă o gamă largă de clienți în fața tuturor gradelor de jurisdicție și arbitraj, în plus față de asistarea clienților în prevenirea, evitarea și rezolvarea amiabilă a disputelor.

Marius are experiență în probleme legate de contracte, dispute societare, insolvență, dreptul consumatorilor, drept bancar și achiziții publice. De asemenea, Marius are experiență în toate aspectele legate de drept administrativ și de contencios constituțional.

Marius asistă, de asemenea, companii de fintech, blockchain și active digitale, investitori și participanți la rețea cu privire la platformele și tranzacțiile cu active digitale, chestiuni legate de tehnologia blockchain (inclusiv stabilirea de noi blockchain și noduri), finanțare descentralizată (DeFi), non-fungible tokens (NFT) și chestiunile legate de legislația în materie de valori mobiliare și de reglementare, inclusiv reprezentarea clienților în discuțiile lor cu autoritățile.

Înainte de a fi Co-Managing Partner la Buju Stanciu & Asociații, Marius a fost asociat senior la o firmă de avocatură de top din România.

Marius a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București, având și un master în Dreptul Afacerilor la aceeași universitate.


Partener

Niura Moisei Schaatschneider

Niura are o experiență vastă în consultanță de business dar și litigii, reprezentând o gamă variată de clienți în fața tuturor gradelor de jurisdicție.

Niura a gestionat litigii complexe comerciale, de dreptul muncii și contencios administrativ și a reprezentat actori importanți din domeniul construcțiilor în litigii de achizitii publice, atât în fața Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, cât și in fața instanțelor de drept comun. Niura este specializată și în contracte FIDIC, fiind implicată în numeroase proiecte de anvergură și litigii rezultate din executarea acestui tip de contracte.

In prezent Niura asistă clienți într-o gamă largă de litigii și oferă consultanță în domenii precum e-commerce, protecția datelor, tehnologia block-chain, active digitale și monede virtuale.

Înainte de a fi Partener la Buju Stanciu & Asociații, Niura a ocupat poziția de asociat senior la o firmă de avocatură de top din România.

Niura a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București.

Of Counsel

Alin Nichifor

Alin este un profesionist în protecția datelor, cu o capacitate demonstrată de a construi, livra și gestiona programe complete de confidențialitate în cadrul organizațiilor multinaționale din diferite industrii. După finalizarea studiilor la Universitatea din București, și-a început cariera la unul dintre fondurile de investiții din București, ajutând companiile din grup să-și gestioneze afacerile corporative într-un mod creativ și eficient. În acest timp, a dezvoltat abilități puternice de comunicare și o tendință de a fi tenace și orientat spre rezultate în multe dintre proiectele din care a făcut parte.

El are o pasiune puternică pentru rezolvarea problemelor complexe și un impuls perseverent de a aduce schimbări tehnologiei globale și mediului juridic, având o abordare practică a tuturor problemelor legale.

Alin a câștigat expertiză în timp ce lucra îndeaproape cu echipele de securitate, produse, știința datelor și software pentru a obține o înțelegere profundă a tehnologiilor de bază ale companiei și a oferi strategii bazate pe riscuri pentru creșterea afacerii și menținerea încrederii clienților. El este expert în domenii într-o gamă largă de domenii de afaceri și de reglementare, de la chestiuni corporative și civile, fuziuni și achiziții, contractare, legislație privind confidențialitatea și protecția datelor, reglementări în domeniul telecomunicațiilor și bancare, precum și dezvoltare de software de calculator.

Obiectivul său cu fiecare proiect este de a găsi echilibrul potrivit între noile tehnologii și protecția vieții private și a securității persoanelor, având totuși în vedere nevoile și oportunitățile de afaceri ale clienților săi.

Consultant in Drept International

Florin Leucă

Florin este doctorand în drept comercial internațional la Universitatea din București, deținând în paralel un Master în Arbitraj Comercial Internațional și o diplomă postuniversitară de drept privat comparat la Universitatea Panthéon-Assas Paris II.

Din 2015, Florin predă drept internațional privat și drept comercial internațional la Universitatea din București, la studii de licență și master, în română și engleză. Florin are peste 10 ani de experiență juridică în răspundere delictuală și creanțe de asigurare, atât în România, cât și în Italia, și 5 ani de experiență practică în colaborări cu diverse ONG-uri.

El are o vastă experiență juridică în probleme de afaceri, de la negocieri contractuale, încălcări și remedii, legislația aplicabilă a contractului la investiții străine, relații investitor-stat și comerț internațional. A câștigat experiență în managementul afacerilor lucrând pentru unul dintre cei mai mari organizatori de conferințe de afaceri din Europa de Est și acționează în mod regulat ca arbitru la sediul Willem Cornelius Vis International Commercial Arbitration din Viena.

Mai mult, a participat la Școala de studii politice a Consiliului Europei, concentrându-se pe democrație și drepturile fundamentale ale omului. În această calitate, a participat la Forumul Word al Democrației și a avut vizite de lucru îmbogățitoare la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg.

Intern

Ștefan Călin

Ștefan este un pasionat al dreptului comercial, bucurându-se de cunoștințe bogate și în alte ramuri de drept conexe domeniului afacerilor: dreptul contractelor civile, dreptul concurenței, dreptul insolvenței, dreptul penal al afacerilor, protecția consumatorilor sau real estate.

În prezent, Ștefan este student în anul IV la Facultatea de Drept a Universității din București (2018-2022), precum și masterand al programului de Master 1 – Droit européen et international des affaires (2021-2022), din cadrul Colegiului juridic franco-român, organizat în regim de dublă diplomă de Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne și Universitatea din București.

În 2021, Ștefan a obținut o diplomă de licență în drept la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne ca urmare a finalizării studiilor de licență în cadrul Colegiului juridic franco-român (2018-2021). Pe durata studiilor, Ștefan a participat activ și în asociațiile studențești, făcând parte, de asemenea, și din organele administrative ale Universității din București (consiliul de administrație, senatul universitar, consiliul Facultății de Drept).

Consultant de business Octavian Moaghen

Consultant de business

Octavian Moaghen

Octavian are 12 ani de experiență internațională în dezvoltarea afacerilor și strategii de introducere pe piață în diverse roluri de consultanță de management transversal, start-up-uri și industrii de tehnologie medicală.

Și-a început cariera la Amsterdam lucrând pentru Philips, unde a pus bazele afacerii lor globale Health & Respiratory, gestionând un portofoliu de + 100 milioane EUR pe mai multe piețe.

În ultimii 3 ani, el a fost responsabil cu GSK farmaceutice din Europa Centrală și de Est, concentrându-se pe geo-expansiune și strategii orientate către comportamentul consumatorilor pentru a stimula competența în execuție și optimizarea costurilor.

Competențele sale se extind de la o analiză profundă a pieței, extragând informații despre piață și transformându-le în oportunități pentru noi desfășurări de afaceri. Angajamentul său este de a avea o înțelegere profundă a afacerilor și de a obține soluții personalizate care vor aduce eforturile corporative la nivelul următor în ceea ce privește profitabilitatea și extinderea, concentrându-se atât pe activitățile online, cât și offline.

Octavian are o diplomă de masterat la Amsterdam Business School și multiple acreditări digitale, concentrându-se pe hackatoane ca evenimente sprint / idei de proiectare.

Victor are o practică amplă în start-up-uri, management corporativ și experiența sa acoperă o gamă largă de chestiuni comerciale, fiind versat în domeniul imobiliar și agricol.

Ca marcă a fluenței sale profesionale, el este specializat în intermedierea de acorduri comerciale și acționează în numele clienților în negocieri cu terți, concentrându-se, de asemenea, pe litigii comerciale complexe și pe contencios administrativ.

Înainte de a-și începe propria practică, Victor a fost asociat într-o firmă de avocatură de top în România, fiind implicat în litigii interne / internaționale de profil și arbitraje investiționale de mare anvergură.

Este absolvent al Facultății de Drept la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și a obținut o diplomă de master în arbitraj internațional la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. În același timp, el a devenit competent în dreptul comparat, beneficiind de burse în Germania și Olanda.

Pasiunea sa pentru cunoaștere și înțelegere l-a determinat să studieze la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității din București, urmând cursurile unui Master în Științe Cognitive.

Partener

Victor Buju

Mai multe detalii

Victor are o practică amplă în start-up-uri, management corporativ și experiența sa acoperă o gamă largă de chestiuni comerciale, fiind versat în domeniul imobiliar și agricol.

Ca marcă a fluenței sale profesionale, el este specializat în intermedierea de acorduri comerciale și acționează în numele clienților în negocieri cu terți, concentrându-se, de asemenea, pe litigii comerciale complexe și pe contencios administrativ.

Înainte de a-și începe propria practică, Victor a fost asociat într-o firmă de avocatură de top în România, fiind implicat în litigii interne / internaționale de profil și arbitraje investiționale de mare anvergură.

Este absolvent al Facultății de Drept la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și a obținut o diplomă de master în arbitraj internațional la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. În același timp, el a devenit competent în dreptul comparat, beneficiind de burse în Germania și Olanda.

Pasiunea sa pentru cunoaștere și înțelegere l-a determinat să studieze la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității din București, urmând cursurile unui Master în Științe Cognitive.


Victor are o practică amplă în start-up-uri, management corporativ și experiența sa acoperă o gamă largă de chestiuni comerciale, fiind versat în domeniul imobiliar și agricol.

Ca marcă a fluenței sale profesionale, el este specializat în intermedierea de acorduri comerciale și acționează în numele clienților în negocieri cu terți, concentrându-se, de asemenea, pe litigii comerciale complexe și pe contencios administrativ.

Înainte de a-și începe propria practică, Victor a fost asociat într-o firmă de avocatură de top în România, fiind implicat în litigii interne / internaționale de profil și arbitraje investiționale de mare anvergură.

Este absolvent al Facultății de Drept la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și a obținut o diplomă de master în arbitraj internațional la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. În același timp, el a devenit competent în dreptul comparat, beneficiind de burse în Germania și Olanda.

Pasiunea sa pentru cunoaștere și înțelegere l-a determinat să studieze la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității din București, urmând cursurile unui Master în Științe Cognitive.

Partener

Marius Stanciu

Mai multe detalii

Marius reprezintă o gamă largă de clienți în fața tuturor gradelor de jurisdicție și arbitraj, în plus față de asistarea clienților în prevenirea, evitarea și rezolvarea amiabilă a disputelor.

Marius are experiență în probleme legate de contracte, dispute societare, insolvență, dreptul consumatorilor, drept bancar și achiziții publice. De asemenea, Marius are experiență în toate aspectele legate de drept administrativ și de contencios constituțional.

Marius asistă, de asemenea, companii de fintech, blockchain și active digitale, investitori și participanți la rețea cu privire la platformele și tranzacțiile cu active digitale, chestiuni legate de tehnologia blockchain (inclusiv stabilirea de noi blockchain și noduri), finanțare descentralizată (DeFi), non-fungible tokens (NFT) și chestiunile legate de legislația în materie de valori mobiliare și de reglementare, inclusiv reprezentarea clienților în discuțiile lor cu autoritățile.

Înainte de a fi Co-Managing Partner la Buju Stanciu & Asociații, Marius a fost asociat senior la o firmă de avocatură de top din România.

Marius a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București, având și un master în Dreptul Afacerilor la aceeași universitate.

Victor are o practică amplă în start-up-uri, management corporativ și experiența sa acoperă o gamă largă de chestiuni comerciale, fiind versat în domeniul imobiliar și agricol.

Ca marcă a fluenței sale profesionale, el este specializat în intermedierea de acorduri comerciale și acționează în numele clienților în negocieri cu terți, concentrându-se, de asemenea, pe litigii comerciale complexe și pe contencios administrativ.

Înainte de a-și începe propria practică, Victor a fost asociat într-o firmă de avocatură de top în România, fiind implicat în litigii interne / internaționale de profil și arbitraje investiționale de mare anvergură.

Este absolvent al Facultății de Drept la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și a obținut o diplomă de master în arbitraj internațional la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. În același timp, el a devenit competent în dreptul comparat, beneficiind de burse în Germania și Olanda.

Pasiunea sa pentru cunoaștere și înțelegere l-a determinat să studieze la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității din București, urmând cursurile unui Master în Științe Cognitive.

Partener

Niura Moisei Schaatschneider

Mai multe detalii

Niura are o experiență vastă în consultanță de business dar și litigii, reprezentând o gamă variată de clienți în fața tuturor gradelor de jurisdicție.

Niura a gestionat litigii complexe comerciale, de dreptul muncii și contencios administrativ și a reprezentat actori importanți din domeniul construcțiilor în litigii de achizitii publice, atât în fața Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, cât și in fața instanțelor de drept comun. Niura este specializată și în contracte FIDIC, fiind implicată în numeroase proiecte de anvergură și litigii rezultate din executarea acestui tip de contracte.

In prezent Niura asistă clienți într-o gamă largă de litigii și oferă consultanță în domenii precum e-commerce, protecția datelor, tehnologia block-chain, active digitale și monede virtuale.

Înainte de a fi Partener la Buju Stanciu & Asociații, Niura a ocupat poziția de asociat senior la o firmă de avocatură de top din România.

Niura a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București.

Victor are o practică amplă în start-up-uri, management corporativ și experiența sa acoperă o gamă largă de chestiuni comerciale, fiind versat în domeniul imobiliar și agricol.

Ca marcă a fluenței sale profesionale, el este specializat în intermedierea de acorduri comerciale și acționează în numele clienților în negocieri cu terți, concentrându-se, de asemenea, pe litigii comerciale complexe și pe contencios administrativ.

Înainte de a-și începe propria practică, Victor a fost asociat într-o firmă de avocatură de top în România, fiind implicat în litigii interne / internaționale de profil și arbitraje investiționale de mare anvergură.

Este absolvent al Facultății de Drept la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și a obținut o diplomă de master în arbitraj internațional la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. În același timp, el a devenit competent în dreptul comparat, beneficiind de burse în Germania și Olanda.

Pasiunea sa pentru cunoaștere și înțelegere l-a determinat să studieze la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității din București, urmând cursurile unui Master în Științe Cognitive.

Of Counsel

Alin Nichifor

Mai multe detalii

Alin este un profesionist în protecția datelor, cu o capacitate demonstrată de a construi, livra și gestiona programe complete de confidențialitate în cadrul organizațiilor multinaționale din diferite industrii. După finalizarea studiilor la Universitatea din București, și-a început cariera la unul dintre fondurile de investiții din București, ajutând companiile din grup să-și gestioneze afacerile corporative într-un mod creativ și eficient. În acest timp, a dezvoltat abilități puternice de comunicare și o tendință de a fi tenace și orientat spre rezultate în multe dintre proiectele din care a făcut parte.

El are o pasiune puternică pentru rezolvarea problemelor complexe și un impuls perseverent de a aduce schimbări tehnologiei globale și mediului juridic, având o abordare practică a tuturor problemelor legale.

Alin a câștigat expertiză în timp ce lucra îndeaproape cu echipele de securitate, produse, știința datelor și software pentru a obține o înțelegere profundă a tehnologiilor de bază ale companiei și a oferi strategii bazate pe riscuri pentru creșterea afacerii și menținerea încrederii clienților. El este expert în domenii într-o gamă largă de domenii de afaceri și de reglementare, de la chestiuni corporative și civile, fuziuni și achiziții, contractare, legislație privind confidențialitatea și protecția datelor, reglementări în domeniul telecomunicațiilor și bancare, precum și dezvoltare de software de calculator.

Obiectivul său cu fiecare proiect este de a găsi echilibrul potrivit între noile tehnologii și protecția vieții private și a securității persoanelor, având totuși în vedere nevoile și oportunitățile de afaceri ale clienților săi.

Victor are o practică amplă în start-up-uri, management corporativ și experiența sa acoperă o gamă largă de chestiuni comerciale, fiind versat în domeniul imobiliar și agricol.

Ca marcă a fluenței sale profesionale, el este specializat în intermedierea de acorduri comerciale și acționează în numele clienților în negocieri cu terți, concentrându-se, de asemenea, pe litigii comerciale complexe și pe contencios administrativ.

Înainte de a-și începe propria practică, Victor a fost asociat într-o firmă de avocatură de top în România, fiind implicat în litigii interne / internaționale de profil și arbitraje investiționale de mare anvergură.

Este absolvent al Facultății de Drept la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și a obținut o diplomă de master în arbitraj internațional la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. În același timp, el a devenit competent în dreptul comparat, beneficiind de burse în Germania și Olanda.

Pasiunea sa pentru cunoaștere și înțelegere l-a determinat să studieze la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității din București, urmând cursurile unui Master în Științe Cognitive.

Consultant in Drept International


Florin Leucă

Mai multe detalii

Florin este doctorand în drept comercial internațional la Universitatea din București, deținând în paralel un Master în Arbitraj Comercial Internațional și o diplomă postuniversitară de drept privat comparat la Universitatea Panthéon-Assas Paris II.

Din 2015, Florin predă drept internațional privat și drept comercial internațional la Universitatea din București, la studii de licență și master, în română și engleză. Florin are peste 10 ani de experiență juridică în răspundere delictuală și creanțe de asigurare, atât în România, cât și în Italia, și 5 ani de experiență practică în colaborări cu diverse ONG-uri.

El are o vastă experiență juridică în probleme de afaceri, de la negocieri contractuale, încălcări și remedii, legislația aplicabilă a contractului la investiții străine, relații investitor-stat și comerț internațional. A câștigat experiență în managementul afacerilor lucrând pentru unul dintre cei mai mari organizatori de conferințe de afaceri din Europa de Est și acționează în mod regulat ca arbitru la sediul Willem Cornelius Vis International Commercial Arbitration din Viena.

Mai mult, a participat la Școala de studii politice a Consiliului Europei, concentrându-se pe democrație și drepturile fundamentale ale omului. În această calitate, a participat la Forumul Word al Democrației și a avut vizite de lucru îmbogățitoare la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg.


Victor are o practică amplă în start-up-uri, management corporativ și experiența sa acoperă o gamă largă de chestiuni comerciale, fiind versat în domeniul imobiliar și agricol.

Ca marcă a fluenței sale profesionale, el este specializat în intermedierea de acorduri comerciale și acționează în numele clienților în negocieri cu terți, concentrându-se, de asemenea, pe litigii comerciale complexe și pe contencios administrativ.

Înainte de a-și începe propria practică, Victor a fost asociat într-o firmă de avocatură de top în România, fiind implicat în litigii interne / internaționale de profil și arbitraje investiționale de mare anvergură.

Este absolvent al Facultății de Drept la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și a obținut o diplomă de master în arbitraj internațional la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. În același timp, el a devenit competent în dreptul comparat, beneficiind de burse în Germania și Olanda.

Pasiunea sa pentru cunoaștere și înțelegere l-a determinat să studieze la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității din București, urmând cursurile unui Master în Științe Cognitive.

Intern

Ștefan Călin


Mai multe detalii

Ștefan este un pasionat al dreptului comercial, bucurându-se de cunoștințe bogate și în alte ramuri de drept conexe domeniului afacerilor: dreptul contractelor civile, dreptul concurenței, dreptul insolvenței, dreptul penal al afacerilor, protecția consumatorilor sau real estate.

În prezent, Ștefan este student în anul IV la Facultatea de Drept a Universității din București (2018-2022), precum și masterand al programului de Master 1 – Droit européen et international des affaires (2021-2022), din cadrul Colegiului juridic franco-român, organizat în regim de dublă diplomă de Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne și Universitatea din București.

În 2021, Ștefan a obținut o diplomă de licență în drept la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne ca urmare a finalizării studiilor de licență în cadrul Colegiului juridic franco-român (2018-2021). Pe durata studiilor, Ștefan a participat activ și în asociațiile studențești, făcând parte, de asemenea, și din organele administrative ale Universității din București (consiliul de administrație, senatul universitar, consiliul Facultății de Drept).

Consultant de business Octavian Moaghen

Victor are o practică amplă în start-up-uri, management corporativ și experiența sa acoperă o gamă largă de chestiuni comerciale, fiind versat în domeniul imobiliar și agricol.

Ca marcă a fluenței sale profesionale, el este specializat în intermedierea de acorduri comerciale și acționează în numele clienților în negocieri cu terți, concentrându-se, de asemenea, pe litigii comerciale complexe și pe contencios administrativ.

Înainte de a-și începe propria practică, Victor a fost asociat într-o firmă de avocatură de top în România, fiind implicat în litigii interne / internaționale de profil și arbitraje investiționale de mare anvergură.

Este absolvent al Facultății de Drept la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și a obținut o diplomă de master în arbitraj internațional la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. În același timp, el a devenit competent în dreptul comparat, beneficiind de burse în Germania și Olanda.

Pasiunea sa pentru cunoaștere și înțelegere l-a determinat să studieze la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității din București, urmând cursurile unui Master în Științe Cognitive.

Business Consultant

Octavian Moaghen

Mai multe detalii

Octavian are 12 ani de experiență internațională în dezvoltarea afacerilor și strategii de introducere pe piață în diverse roluri de consultanță de management transversal, start-up-uri și industrii de tehnologie medicală.

Și-a început cariera la Amsterdam lucrând pentru Philips, unde a pus bazele afacerii lor globale Health & Respiratory, gestionând un portofoliu de + 100 milioane EUR pe mai multe piețe.

În ultimii 3 ani, el a fost responsabil cu GSK farmaceutice din Europa Centrală și de Est, concentrându-se pe geo-expansiune și strategii orientate către comportamentul consumatorilor pentru a stimula competența în execuție și optimizarea costurilor.

Competențele sale se extind de la o analiză profundă a pieței, extragând informații despre piață și transformându-le în oportunități pentru noi desfășurări de afaceri. Angajamentul său este de a avea o înțelegere profundă a afacerilor și de a obține soluții personalizate care vor aduce eforturile corporative la nivelul următor în ceea ce privește profitabilitatea și extinderea, concentrându-se atât pe activitățile online, cât și offline.

Octavian are o diplomă de masterat la Amsterdam Business School și multiple acreditări digitale, concentrându-se pe hackatoane ca evenimente sprint / idei de proiectare.

Victor are o practică amplă în start-up-uri, management corporativ și experiența sa acoperă o gamă largă de chestiuni comerciale, fiind versat în domeniul imobiliar și agricol.

Ca marcă a fluenței sale profesionale, el este specializat în intermedierea de acorduri comerciale și acționează în numele clienților în negocieri cu terți, concentrându-se, de asemenea, pe litigii comerciale complexe și pe contencios administrativ.

Înainte de a-și începe propria practică, Victor a fost asociat într-o firmă de avocatură de top în România, fiind implicat în litigii interne / internaționale de profil și arbitraje investiționale de mare anvergură.

Este absolvent al Facultății de Drept la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și a obținut o diplomă de master în arbitraj internațional la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. În același timp, el a devenit competent în dreptul comparat, beneficiind de burse în Germania și Olanda.

Pasiunea sa pentru cunoaștere și înțelegere l-a determinat să studieze la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității din București, urmând cursurile unui Master în Științe Cognitive.

IT Specialist

Alexandru Iorgescu


Mai multe detalii

Alex este coordonatorul echipei IT din cadrul societății, fiind responsabil de gestionarea laturii hardware/software, cât și de asigurarea securității cibernetice.

Alex are experiență într-o gamă variată de soluții IT, precum dezvoltarea aplicațiilor native Android, asigurarea recuperării datelor sau crearea unor sisteme de stocare.

IT Specialist

Alexandru Iorgescu

Alex este coordonatorul echipei IT din cadrul societății, fiind responsabil de gestionarea laturii hardware/software, cât și de asigurarea securității cibernetice.

Alex are experiență într-o gamă variată de soluții IT, precum dezvoltarea aplicațiilor native Android, asigurarea recuperării datelor sau crearea unor sisteme de stocare.